Kroni dhe pulëbardhat

Lediona Braho

450 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030854

  • Availability:183

  • VAT is included in the price!

Authors:Lediona Braho
Description:Udhëtimi i Kronit nis në barkun e mamit, ku ai përjeton ndjesitë e para, njeh zërat e prindërve dhe fantazon për botën jashtë. Ai vjen në jetë para kohe dhe i duhet të ushqehet e të qëndrojë në inkubator, derisa mjekët vendosin që prindërit ta marrin në shtëpi. Aty, do të rritet me dashuri e përkujdesje në një mjedis të ngrohtë familjar, si dhe do të fitojë besimin se të tjerët e duan dhe bota është një vend i mirë. Pasi na tregon sa shumë gjëra ka mësuar deri më tani, Kroni feston 1-vjetorin dhe sheh një ëndërr të mrekullueshme.
Publisher:Albas
Year:2023
Pages:30
ISBN:978-9928-807-59-5
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.