Koni nuk ka më frikë nga virusi

Liane Schneider & Janina Gorrissen

350 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030719

  • Availability:100

  • VAT is included in the price!

Authors:Liane Schneider & Janina Gorrissen
Description:

Koni po e kalon këtë kohë pandemie nga virusi "Korona", ashtu si shumë fëmijë të tjerë nëpër botë. Ajo nuk mund të shkojë në kopsht si zakonisht dhe as mund të luajë me shokët e shoqet. Madje nuk mund të takojë e përqafojë gjyshërit, tezen, hallën, xhaxhanë dhe dajën etj. Ajo duhet të rrijë gjatë gjithë kohës në shtëpi dhe të ruajë distancën nga të tjerët, kur shkon në supermarket me mamin. Kjo situatë është shumë e pazakontë dhe aspak e këndshme. Mirëpo edhe në shtëpi mund të kalohet bukur, duke gatuar, duke bërë punë me dorë, duke luajtur etj.

Vetëm duke respektuar rregullat, si duke larë duar shpesh, duke mbajtur maskë në rrugë etj., ne mund t‘ia dalim mbanë.

Publisher:Albas
Translated by:Sofiana Filipi
Year:2020
Pages:24
ISBN:978-9928-332-23-3
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.

Related Products