Koni, Ana dhe festa e çmendur e shkollës

Dagmar Hoßfeld

650 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030231

  • Availability:581

  • VAT is included in the price!

Authors:Dagmar Hoßfeld
Description:Në shkollën e Konit, nxënësit i kanë zënë ethet e festës që do të zhvillohet shumë shpejt dhe të gjithë duan t’ia kalojnë sa më bukur. Koni, Ana, Billi dhe Dina duhet të kujdesen për pijet dhe muzikën, por Ana nuk e ka shumë mendjen te kjo detyrë. Duket se për të, kompjuteri i ri dhe bisedat në internet me të tjerët janë më argëtuese se shoqet e saj. Dhe, cili na qenka ky Njeriu i Hënës, kaq i mistershëm, i cili na e mban Anën peng?
Publisher:Albas
Year:2015
Translated by:Ina Metani
Pages:164
ISBN:978-9928-02-315-6
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.

Related Products