Seti: Klasikët e mi të parë

Albas

2,000 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030037

  • Availability:Out Of Stock

  • VAT is included in the price!

Authors:Albas
Description:Përrallat më të bukura të të gjitha kohërave, që të lexohen para gjumit dhe t’i bëjnë fëmijët të ëndërrojnë. 34 rrëfime të mrekullueshme që të futin në një botë fantastike dhe plot imagjinatë.


Përralla klasike

Libri përmbledh rrëfimet më të bukura të letërsisë për fëmijë të shekullit 19-të.

Përralla për të ëndërruar

Libri përmbledh përrallat më të mira të autorëve klasikë, si: Anderseni, Vëllezërit Grim dhe Ezopi.

Histori klasike

Libri u drejtohet lexuesve fillestarë dhe i fut ata në botën magjike të përrallave klasike më të njohura.

Publisher:Albas
Year:2015
Translated by:Sofiana Filipi
Pages:586
ISBN:978-608-237-023-1
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.