Historitë e Krishlindjes së Francit

Christine Nöstlinger

550 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030738

  • Availability:10

  • VAT is included in the price!

Authors:Christine Nöstlinger
Description:Gabi do t’i kalojë Krishtlindjet te halla e saj në fshat. Për këtë arsye, ajo dhe Franci, dy shokët e ngushtë, i shkëmbejnë dhuratat një ditë përpara festës. Ndërkohë, Franci duhet të bëjë sikur gëzohet shumë nga dhurata e Gabit. Por, në fakt, kjo nuk është aq e thjeshtë...
Ilustrimet:Erhard Dietl
Publisher:Albas
Year:2021
Translated by:Bojana Sahija
Pages:64
ISBN:978-9928-356-25-3
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.