Hajdutja e buzëqeshjeve

Sevi Agolli

550 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030768

  • Availability:200

  • VAT is included in the price!

Authors:Sevi Agolli
Description:Sa qejf është ta kesh tezen police! Ditën e parë, kur ua thashë të tjerëve në klasë, djemtë i hapën sytë aq shumë dhe filluan të më pyesin a kishte kapur ndonjë keqbërës tezja ime dhe ku i mbante prangat e shkopin e gomës... Kurse vajzat më pyesnin se çfarë uniforme vesh tezja ime dhe a kam qenë te puna e saj. Dhe unë, duke u mburrur pak, u tregoja që tezen time mund ta shihnin kudo nëpër rrugët e qytetit, sepse ajo drejton trafikun dhe ndihmon njerëzit e automjetet të mos bëjnë aksidente.
Publisher:Albas
Year:2022
Pages:78
ISBN:798-9928-375-51-3
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.