Fletorja ime e kopshtit

Albas

570 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030464

  • Availability:173

  • VAT is included in the price!

Authors:Albas
Description:Ushtrime didaktike dhe lojëra argëtuese për fëmijë që shkojnë në kopsht.

Zbulo të kundërtat dhe ndryshimet

Mëso numrat dhe shkronjat

Ngjyros sipas ngjyrave dhe formave

Në çdo faqe do të ngjyrosësh, do të zgjidhësh ushtrime argëtuese dhe do të mësosh prej tyre.

Publisher:Albas
Year:2018
Translated by:Sofiana Filipi
Pages:106
ISBN:978-608-237-039-2
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.

Related Products