Fitnesi - Drejt përsosmërisë

Dhimitraq Dhjaku

1,000 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:

  • Availability:159

  • VAT is included in the price!

Authors:Dhimitraq Dhjaku
Description:

"Jam i bindur që ky libër do të ndihmoje shumë entuziastë të fitnesit për të shmangur gabimet e rutinës së përditshme, në të tërë elementët përbërës të stërvitjes, dhe njëkohësisht, do të rrisë efektivitetin e tyre në stërvitje".

Mendje e mprehtë në trup ë shëndetshëm.

Autori

Publisher:Albas
Year:2022
Pages:192
ISBN:978-9928-375-94-0
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.