Fillo me gëzue - Krijime për fëmijë

Ndre Mjeda

400 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030724

  • Availability:100

  • VAT is included in the price!

Authors:Ndre Mjeda
Description:Ndre Mjeda, ky poet e studiues i gjuhës qëndron në radhën e parë të poetëve të Rilindjes sonë Kombëtare. Ai ka shkruar kryevepra poetike, por asnjëherë nuk harroi të shkruajë e të botojë edhe për të vegjlit. Pse këtë libër me vjersha të zgjedhura për fëmijë e kemi nisur me “Gjuha shqipe”? Edhe Jeronim de Rada, Naim Frashëri, Gjergj Fishta dhe dhjetëra poetë të tjerë kanë shkruar me nderim e dashuri për gjuhën shqipe. Krahas Atdheut që kemi trashëguar nga të parët tanë, është gjuha shqipe ajo që na mban gjallë si shqiptarë, thesari më i madh e më i çmuar që na dallon nga kombet e tjera.
Publisher:Albas
Year:2021
Pages:60
ISBN:978-9928-332-28-8
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.