Fantazma dhe plani "Tre plus katër"

Petro Marko

700 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030853

  • Availability:308

  • VAT is included in the price!

Authors:Petro Marko
Description:Te romani “Fantazma dhe plani tre plus katër” gërshetohet bukur e shkuara historike me të sotmen. Personazhi kryesor, Besimi, djali nga kryeqyteti, shkon për herë të parë në vendlindjen e babait të tij, ku zbulon shumë të fshehta nga historia e familjes dhe e vendit. Aty kanë ndodhur ngjarje të dhimbshme, ku dëshmitare kishin mbetur muret e rrënuara të kështjellës, por jo vetëm. Fantazma që shfaqet herë pas here, i bën kureshtarë fëmijët për të zbuluar se çfarë fshihet tek ajo.
Publisher:Albas
Year:2023
Pages:188
ISBN:978-9928-807-76-2
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.