Erërat që trazojnë mjegullën

Ervin Nezha

700 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030805

  • Availability:179

  • VAT is included in the price!

Authors:Ervin Nezha
Description:

Në mesjetën e mesme arbërore, kur kufijtë gjeografikë lëvizin si me dorë dhe ngjarjet politike janë të paqarta, ekziston një qytezë e vogël mes maleve, që jeton në moskokëçarjen e vet. Zoti i saj është një njeri misterioz, i egër dhe i fuqishëm. Shpirti i tij zgjohet sa herë që erëra të reja fryjnë dhe trazojnë mjegullat e përjetshme të Naltinisë. Fjala “ndryshim” nuk ekziston.

Ky roman është një "rilexim" i legjendës së Gjergj Elez Alisë dhe Bajlozit të Zi. Një panoramë kalorsiake dhe gotike, në një mjedis të magjepsur, plot mite dhe besëtytni, ku lufta për pushtet zhvillohet e ashpër, me intriga dhe me dritëhije të forta.

Publisher:Albas
Year:2022
ISBN:978-9928-375-92-6
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.