Engjëlli blu

Anila Kruti

550 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030779

  • Availability:506

  • VAT is included in the price!

Authors:Anila Kruti
Description:“Engjëlli Blu” është një libër me aventura fantastike. Personazhi kryesor është një djalë i veçantë me spektrin e autizmit. I lodhur nga bullizmi në lagje dhe në shkollë, ai fillon të ëndërrojë dhe ndërmerr disa aventura fantastike, bashkë me qenin Dasi dhe delfinin Zuro, dy miqtë e tij gazmorë. Ai është një djalë i zgjuar, paqësor dhe i dashur. Nëpërmjet aventurave të tij, ai jep një mesazh të bukur: të duam dhe të bëhemi miq me të gjithë fëmijët me nevoja të veçanta si Kori.
Publisher:Albas
Year:2022
Pages:68
ISBN:978-9928-356-80-2
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.