Duke pritur supënovën

Mimoza Hafizi

700 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030852

  • Availability:416

  • VAT is included in the price!

Authors:Mimoza Hafizi
Description:Një supernovë mund të ndodhë së shpejti! Kështu parashikojnë astronomët. Një yll i ri do të shfaqet në qiell. Ai do të shkëlqejë më fort se të gjitha yjet e tjera. Ka katër shekuj, që një ngjarje e tillë nuk ka ndodhur. Tani ka ardhur koha. Njerëzimi po e pret, edhe Hana e Martini, bashkë me shokët e tyre. Por ata nuk rrinë duarkryq. Kanë ndërmarrë një aventurë drithëruese, për të zbuluar e për të kuptuar disa mistere të historisë së shkuar të supernovave dhe të asaj që po afron. Duan të jenë pjesë e kësaj historie, që pa dyshim do të përflitet në mijëra vitet e ardhshme.
Publisher:Albas
Year:2023
Pages:156
ISBN:9978-9928-807-79-3
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.