Dritëhijet - Fatet

Xhoana Jaku

1,000 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030800

  • Availability:22

  • VAT is included in the price!

Authors:Xhoana Jaku
Description:Ky vëllim i titulluar “Fatet” është vëllim i parë i serisë “Dritëhije”. Ngjarjet në këtë libër zhvillohen në mjedise të ndryshme, herë të vërteta dhe herë imagjinare, por gjithnjë të ndërtuara me ngjyrat e dualizmave njerëzorë, ku njeriu takohet me veten dhe me tjetrin; me të jashtmen dhe të brendshmen; është i lidhur dhe i ndarë; emocional dhe racional; në kërkim të gjithçkaje, por i kushtëzuar në veprime që përsëriten; është armik dhe mik; i dizajnuar për madhështi, por performues i shtazërisë, paqësor dhe vrasës; i ndjeshëm dhe indiferent; i babëzitur për dije, por i dëshpëruar të përqafojë variantet e para iluzive... që të gjitha këto janë dritëhije të pjerrëta, reale e të vërteta.
Publisher:Albas
Year:2022
Pages:358
ISBN:978-9928-375-86-5
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.