Dormanci - ditari intim i pandemisë

Mimoza Ahmeti

1,000 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030867

  • Availability:120

  • VAT is included in the price!

Authors:Mimoza Ahmeti
Description:Mimoza Ahmeti, fituese e çmimit të parë (Palma e Artë) të Festivalit të Poezisë, San Remo 1998, organizuar nga RAI. Doktore Shkencash në Humanities, laureuar ekselent, në SFU, Vjenë dhe Paris.
Publisher:Albas
Year:2024
Pages:84
ISBN:978-9928-819-48-2
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.