Dashnori i zonjës Çetërli

David Herbert Lawrence

1,600 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030770

  • Availability:200

  • VAT is included in the price!

Authors:David Herbert Lawrence
Description:Konstanca Çetërli e gjen veten të bllokuar në një martesë të paplotësuar me një aristokrat të pasur, që plagët e luftës e kanë lënë të paralizuar dhe të pafuqishëm. Pas një lidhjeje të shkurtër me një aktor, por që s’i dha kënaqësi, ajo shijon një marrëdhënie jashtëzakonisht pasionante me Oliver Mellorsin, rojtarin e pyllit. Zonja Çetërli do të veçohet plotësisht nga bota boshe e aristokracisë dhe do të përjetojë një lidhje jetike dhe të përmbushur shpirtërore edhe seksualisht.
Publisher:Albas
Year:2022
Translated by:Ukë Buçpapaj
Pages:450
ISBN:978-9928-375-48-3
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.