Baby Montessori - Kopshti

Maria Montessori

550 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030851

  • Availability:381

  • VAT is included in the price!

Authors:Maria Montessori
Description:Sa shumë gjëra për të parë në kopsht! Zbulojini së bashku, teksa shfletoni faqet e këtij libri të frymëzuar nga metoda e Maria Montessori-t. Fëmija juaj mund të vëzhgojë imazhet bardhezi, të zbulojë detajet e vogla të kuqe dhe të nisë eksplorimin e botës.
Publisher:Albas
Year:2023
Translated by:Sofiana Filipi
Pages:10
ISBN:978-9928-392-69-5
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.

Related Products