Arti i poezisë

Albas

1,000 L

Sasia:

  • Code:030751

  • Availability:379

  • VAT is included in the price!

Authors:Albas
Description:Si i qasemi artit të poezisë? Ky libër është ngacmuar nga pyetje që ngrihen shpesh në auditorët tanë apo në qarqet letrare... Ai është konceptuar si një hyrje në artin e poezisë, për studentët në veçanti, por edhe për amatorët e poezisë në përgjithësi, nëpërmjet gërshetimit të qasjeve teorike mbi çështje të tilla, si: diksioni poetik (veçanësitë e ligjërimit klasik dhe atij modern), keqkuptimet e vargut të lirë (vargu i lirë vs vargu i çlirë), pasuria e regjistrave stilistikë etj., me modelet më të mira të praktikave shkrimore që ofron prodhimi poetik shqip.
Author:Gazmend Krasniqi, Vjollca Osja
Year:2021
Pages:244
ISBN:978-9928-356-38-3
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.