Aromë kujtimesh

Aida Shtino

800 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030769

  • Availability:200

  • VAT is included in the price!

Authors:Aida Shtino
Description:

Një roman biografik kushtuar gjyshes dhe stërgjyshes sime, që nuk i njoha kurrë, por vetëm përmes atyre që më lanë në një ditar. Historia na kthen në shek. XVIII. Botëkuptimi dhe jeta e grave të asaj kohe, përmes dashurisë, luftës, urrejtjes dhe aromave të parfumeve. Amanetet brez pas brezi, që përcjellin një pjesë të shpirtit dhe të traditave të dikurshme. Rresht pas rreshti hapet para lexuesit një botë interesante misteri dhe bukurie femërore të atyre viteve. Si dashuronin dhe si e konceptonin ato botën. Është një roman, i cili do t’i tregojë më shumë lexuesit për jetën, veshjet, zakonet e grave të asaj periudhe, të cilat jetonin mes dy qyteteve: Gjirokastrës dhe Janinës. Ato flisnin e mendonin në një mënyrë mjaft të veçantë...

Romani të mban të mbërthyer nga fillimi në fund, për shkak të dinamikës së ngjarjeve, misterit dhe historisë së bukur të dashurisë së një epoke tjetër.

Publisher:Albas
Year:2022
Pages:194
ISBN:978-9928-375-50-6
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.