Ana flokëkuqja

Eliza Puriçelli Guerra

560 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030537

  • Availability:332

  • VAT is included in the price!

Authors:Eliza Puriçelli Guerra
Description:Methju dhe motra e tij, Marila, kishin vendosur të birësonin një djalë, që t’i ndihmonte në fermën e tyre, por gabimisht jetimorja u dërgon Anën, një vajzë me flokë të kuq dhe tepër ëndërrimtare. Me imagjinatën, kokëfortësinë, zgjuarsinë e saj, ajo arrin t’i bëjë për vete dhe të sjellë gjallëri në Grin Gejbëlls.

Çdo ditë është një aventurë e re për Anën, e cila edhe pse padashur bën shumë prapësi, gjithnjë e karakterizon humori të cilin e përçon edhe te njerëzit që e rrethojnë.

Publisher:Albas
Year:2018
Prepared by:Eliza Puriçeli Guerra
Translated by:Lejbjana Hyseni
Pages:80
ISBN:978-9928-282-08-8
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.

Related Products