100 shkencëtarët që ndryshuan botën

Jon Balchin

1,400 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030451

  • Availability:5

  • VAT is included in the price!

Authors:Jon Balchin
Description:Libri 100 shkencëtarët që kanë ndryshuar botën, na njeh me arritjet gjigante të tyre: me këta njerëz, të cilët jo rrallë janë përballur me mosbesimin e skajshëm të mjedisit ose, edhe më keq, janë dënuar në rrugën e tyre për të zgjeruar kufijtë e dijes njerëzore.

Në spektrin e gjerë të njohjeve shkencore, ky libër na çon nga kozmologjia e Kopernikut dhe e Galileit, nëpër labirintet mjekësore të Hipokratit dhe Galenit, te fushat e fizikës, biologjisë, kimisë dhe të gjenetikës.

Kjo është historia e ideve që i kanë dhënë formën botës së sotme, dhe që do ta formatojnë atë edhe në të ardhmen.

Publisher:Albas
Year:2017
Translated by:Latif Ajrullai
Pages:208
ISBN:978-9928-02-997-3
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.