100 fotografitë që ndryshuan botën

Albas

2,200 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030538

  • Availability:213

  • VAT is included in the price!

Authors:Albas
Description:100 fotografitë më të famshme në historinë bashkëkohore, shkrepje që i treguan botës çastet që kanë bërë epokë dhe pikat pa kthim, imazhe, të cilat përmes forcës së tyre shprehëse trazuan vetëdije njerëzore dhe nxitën ndryshime në politikë dhe në shoqëri: duke filluar nga gjigantët, si Henri Cartier-Bresson dhe Robert Capa e deri te reporterët, si Elliot Erwitt, Eugene Smith dhe Kevin Carter, një varg imazhesh që me siguri do të lënë gjurmë.
Publisher:Albas
Translated by:Giselda Zaimi
Prepared by:Margherita Giacosa, Roberto Mottadelli, Gianni Morelli
Year:2018
Pages:224
ISBN:978-9928-282-32-3
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.

Related Products