Më fal

Më fal

800 L

Një vajzë takon një djalë. Është dashuri me shikim të parë. Ai duket i dashuri perfekt, student i fi..

Me shaka…

Me shaka…

820 L

Prindërit e Marios së vogël duhet të shkojnë në një konferencë matematicienësh, ose thjesht të marri..

Mëkatet e zonjës Ema

Mëkatet e zonjës Ema

742 L

Kriza në familje nuk diskriminon. Ajo prek edhe familje që nuk kanë probleme financiare. Personazhi ..

Mërmërima e kroit të moçëm

Mërmërima e kroit të moçëm

600 L

“Më i moçëm se tërë njerëzit së toku, kroi me sylynjarët gjithë myshk shpërfillte kohën me gurgullim..

Metamorfoza

Metamorfoza

600 L

Një mëngjes, Gregor Zamza zgjohet nga gjumi itronditur. Ai e sheh veten të shndërruar në një çimkë ..

Mondo dhe tregime të tjera

Mondo dhe tregime të tjera

1,000 L

Askush nuk ishte në gjendje të thoshte se nga vinte Mondo. Ai kishte ardhur një ditë, rastësisht, në..

Mposhtja e djallit - Sekreti i lirisë dhe suksesit

Mposhtja e djallit - Sekreti i lirisë dhe suksesit

1,400 L

Në vitin 1938, pas publikimit të “Mendo dhe pasurohu”, librit më të shitur të të gjitha kohërave, Na..

Murgu që shiti ferrarin

Murgu që shiti ferrarin

900 L

MURGU QË SHITI FERRARIN është një tregim për avokatin e shkëlqyer Julian Mantëlli, të cilin mënyra ..

Naim Frashëri

Naim Frashëri

1,000 L

Poezia e Naimit është gjuha shqipe e shpirtëruar me pamje të dashurisë. Shqipja e tij e shkruar mbër..

Nata, dritat

Nata, dritat

900 L

Personazhe të çuditshme mbushin tregimet e Clemens Meyer-it: një burrë i divorcuar që shpenzon të gj..

Në arrati me shpirtra që nuk shuhen

Në arrati me shpirtra që nuk shuhen

600 L

PrologShuhen ngadalë e në heshtjen vetmitare, me pasurinë e botës shpirtërore, e ëndrra kyçur sirtar..

Në limb

Në limb

1,050 L

Manuela ka flokë të prerë shkurt dhe buzëqeshje fëmije, trup atleteje dhe mban paterica. Në Afganist..

Një histori e Zotit

Një histori e Zotit

2,000 L

Ky libër është një “vështrim provokues” për Zotin në zemër të tri religjioneve të mëdha monoteiste, ..

Një histori ngritur mbi imazhe të prera

Një histori ngritur mbi imazhe të prera

600 L

Poezitë në këtë përmbledhje drejtohen kah jetës, kah brengës, kah dëshirës për t’u kuptuar, për t’u ..

Një mal diamanti

Një mal diamanti

1,000 L

“Le të dashurohemi për ca kohë ne të dy, për një vit apo më shumë. Kjo është një formë hyjnore dehje..

Përtej rrugës në të cilën rrallë shkohet

Përtej rrugës në të cilën rrallë shkohet

1,000 L

Pas suksesit të padiskutueshëm të librit të parë të Scott Peck-ut, Rruga në të cilën rrallë shkohet,..

Poezi të zgjedhura

Poezi të zgjedhura

900 L

Vëllimi Poezi të zgjedhura është një përmbledhje poezish e zërit lirik më të guximshëm dhe më të ang..

Pragu i braktisjes

Pragu i braktisjes

750 L

Kur braktisja vjen, ne ku ikim? Kësaj pyetjeje të pashtruar nga askush, por të ndërtuar në nënvetëdi..

Rregulla e 5-sekondëshit

Rregulla e 5-sekondëshit

1,200 L

Nëse jeni në kërkim të njeriut që do t’ju ndryshojë jetën, vështrohuni në pasqyrë.Në librin Rregulla..

Rumi i ndaluar

Rumi i ndaluar

950 L

Pas takimeve të panumërta dhe jetëdhënëse me Shemsiun e Tabrizit, Rumi, ky mistik i madh i shekullit..