Loja ABC

Loja ABC

Albas

500 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030426

  • Availability:Out Of Stock

  • VAT is included in the price!

Authors:Albas
Description:Loja elektronike ABC i mundëson fëmijët që të mësojnë shkronjat e Alfabetit, bashkëtingëlloret dhe zanoret nëpërmjet anës vizuale dhe të dëgjuarit. Mësimi i shkronjave përforcohet nëpërmjet lojës me figura, ku dallohet shkronja e parë me të cilën fillon fjala.

Loja shoqërohet me një zë të ngrohtë e miqësor që e ndihmon kur fëmija gabon dhe e udhëzon atë për mësimin e saktë të tingullit e të shkronjës për fiksimin e fjalës së shkruar dhe të folur.

Publisher:Albas
Year:2010
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.