Historia e mesjetës së hershme europiane

Ermal Baze

900 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030316

  • Availability:Out Of Stock

  • VAT is included in the price!

Authors:Ermal Baze
Description:Teksti mësimor i nivelit universitar, të cilin kemi nderin t`u paraqesim studentëve të historisë, është fryt i hulumtimeve disavjeçare, të kryera për një epokë të rëndësishme të historisë së përgjithshme, në njërën prej periudhave më të ndërlikuara historisë së Europës, sikurse është Mesjeta e hershme europiane, në harkun kohor midis viteve 500-1000. Gjithashtu, kompilimi i këtij teksti është edhe një përpjekje serioze për rishikimin, ripunimi i këtij teksti është edhe një përpjekje serioze për rishikimin, ripunimin dhe rifreskimin e një pjese të tekstit të mëparshëm universitar, të titulluar “Historia e Shoqërisë Evropiane në Mesjetë”, botuar në vitin 2007.
Publisher:Albas
Year:2016
Pages:236
ISBN:978-9928-02-653-8
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.