Domino - Frutat (28 pjesë)

Pino

880 L

Sasia:

  • Code:094098-3

  • Availability:136

  • VAT is included in the price!

Authors:Pino
Description:Kuti druri brenda të cilës gjenden 28 elementë frutash, të përshtatur për lojën domino.
Dimension:18,5x10x5 cm
Material:wood, color, glue
Quality:Të gjitha lodrat PINO përmbushin kriteret më të larta të cilësisë dhe Sigurisë. Lodrat PINO janë të testuara dhe akredituara në laborator në përputhje me standartet EN71 dhe direktivës Evropiane për siguri të lodrave.
Recommended age:Over 3 years
Category:Games
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.

Related Products