Domino (55 pjesë)

Pino

480 L

Sasia:

  • Code:098323

  • Availability:84

  • VAT is included in the price!

Authors:Pino
Description:Produkti përbëhet nga 55 domino druri, të ndara në dy fusha. Në fusha janë shënuar një nga nëntë pikët e bardha ose fusha është boshe. Loja ëstë shumë zbavitëse, por edhe edukative. Ajo është e dobishme për të mësuar knceptet matematikore, për të zhvilluar aftësitë e të menduarit matematikor, si dhe të zhvillojë aftësi për zgjedhjen e problemave. Ajo është lojë strategjike shoqërore, me karakter garues, në të cilën mund të marrë pjesë e gjithë familja.
Dimension:25,5x5,5x4 cm
Material:wood, color
Quality:Të gjitha lodrat PINO përmbushin kriteret më të larta të cilësisë dhe Sigurisë. Lodrat PINO janë të testuara dhe akredituara në laborator në përputhje me standartet EN71 dhe direktivës Evropiane për siguri të lodrave.
Recommended age:Over 5 years
Category:Games
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.

Related Products