Daulle e madhe

Pino

2,600 L

Sasia:

  • Code:097555

  • Availability:Out Of Stock

  • VAT is included in the price!

Authors:Pino
Description:Daullja është një lodër druri muzikore “Pino”, që nxit kreativitetin dhe zhvillimin e aftësive njohëse te fëmijët. Edhe pse një loëdr muzikore, daullja, përmes tingujve të vërtetë, i inkurajon fëmijët të njohin botën e instrumenteve muzikore dhe të luajnë së bashku duke ndjekur ritmin e duke bashkëvepruar mes tyre. Seti përbëhet nga daullja, dy shkopinj druri dhe rripi, me anë të të cilin e mban të varur në qafë.
Dimension:24x16,5x24 cm
Material:wood, color, glue, metal, fabric
Quality:Të gjitha lodrat PINO përmbushin kriteret më të larta të cilësisë dhe Sigurisë. Lodrat PINO janë të testuara dhe akredituara në laborator në përputhje me standartet EN71 dhe direktivës Evropiane për siguri të lodrave.
Recommended age:Over 3 years
Category:Musical toys
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.