Byzylyk "Happy"

Pino

100 L

Sasia:

  • Code:097838

  • Availability:129

  • VAT is included in the price!

Authors:Pino
Description:Lodrat PINO janë të ndërtuara prej druri natyror, i parrezikshëm për shëndetin e fëmijëve. Druri i përdorur për ndërtimin e lodrave është i cilësisë së lartë, me aromë të lehtë, me sipërfaqe të lëmuar dhe me viza të padëmshme.
Dimension:5,5x0,5x5,5 cm
Material:wood, color, elastic
Quality:Të gjitha lodrat PINO përmbushin kriteret më të larta të cilësisë dhe sigurisë. Lodrat PINO janë të testuara dhe akredituara në laborator në përputhje me standartet EN71 dhe direktivës Evropiane për siguri të lodrave.
Recommended age:Over 3 years
Category:Jewelry
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.