Zbulesa e modernitetit

Kujtim M. Shala

800 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030693

  • Availability:48

  • VAT is included in the price!

Authors:Kujtim M. Shala
Description:Zbulesa e modernitetit lidh, në një vepër të hapur, tekstet autoriale për modernitetin letrar, të shkruara përgjatë më shumë se një dekade. Kështu, Zbulesa e modernitetit merr shenjat e një vepre, në kuptimin çfarë veprën e mendon Zherar Zheneti,1 por të hapur, qoftë edhe për t’u vijuar në libra të tjerë. Libri ka objekt modernitetin si fenomen, si epokë e si shkollë letrare shqipe dhe provohet me autorë e me vepra, madje me shfaqje estetike tipike për të, gjithnjë duke kryqëzuar shfaqjet universale që i takojnë fenomenit me shfaqjet autentike të letërsisë shqipe. Kështu, diskursi lakohet nga teoria te veprat konkrete e lidhet në një mësim për modernitetin, si dhe jep mësimin e përsëritur se teoria formulohet e provohet përmjet leximit të veprave letrare konkrete.
Publisher:Albas
Year:2020
Pages:258
ISBN:978-9928-311-37-5
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.