Xhim Morrison: ky është fundi

Genc Muçollari

1,000 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030619

  • Availability:410

  • VAT is included in the price!

Authors:Genc Muçollari
Description:Pak njerëz kanë pasur fatin ta përjetojnë një gjë të tillë. Ai kishte mundur t`ia plotësonte portretin vetes dhe vdekja e tij e vulosur me mister e përmbylli shenjtërimin, duke i siguruar një vend në panteonin e më të talentuarve, “artistë të mallkuar” që vdiqën të rinj, sepse nuk e duronin këtë realitet kaq intensiv.
Publisher:Albas
Year:2018
Selected and translated by:Genc Muçollari
Pages:156
ISBN:978-9928-282-04-0
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.