Tapeti im i kuq

Maks Velo

650 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030189

  • Availability:174

  • VAT is included in the price!

Authors:Maks Velo
Description:Ky është libri i tretë poetik i piktorit dhe arkitektit të njohur Maks Velo. Piktori i dënuar në regjimin komunist për mospërshtatje të krijimtarisë me ideologjinë komuniste vazhdon të ruajë origjinalitetin dhe spontanitetin e tij si krijues. Në një stil plot simbole dhe fjalë të kursyera, duke ruajtur të njëjtin ekuilibër të figuracionit siç bën edhe me pikturat e tij.

“Jeta ëndërr është

Si pemë e shartuar,

Frutat nuk janë as të ëmbla, as të hidhura.

Ëndrrat balona me helium

Ulen poshtë

Ose baloni ulet normalisht

Ose baloni digjet si zog i vrarë."

Publisher:Albas
Year:2015
Pages:80
ISBN:978-9928-20-606-4
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.