Kënga e Turmës

Rita Petro

800 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030183

  • Availability:127

  • VAT is included in the price!

Authors:Rita Petro
Description:Me poezi te shkruara brenda harkut kohor 1985 - 2016 ... jeta ime ne poezi

Kenga e turmës

"Ne jemi të gjithë këtu poshtë, po jemi vetëm

Zoti është aq lart sa gjëkundi s’duket,

Ndërsa tribuna pothuaj gjithnjë bosh,

Dhe kur dalin, ata duan vetëm t’i dëgjosh.

Ndaj ne jemi një turmë e madhe, e shtrënguar, jetime.

Këndojmë të gjithë me qirinj të fikur

Fryu erë e fortë, s’ka kush të na i ndezë,

Në tribunë nuk duket këmbë njeriu

Dhe kur vijnë,

Nuk kanë me vete një fije shkrepëse…"

Publisher:Albas
Year:2016
Pages:184
ISBN:978-9928-02-810-5
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.