Antologji e Festivalit të Poezisë së Pabotueme

EKO Mendje

750 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030382

  • Availability:66

  • VAT is included in the price!

Authors:EKO Mendje
Description:Kjo antologji është një përmbledhje poezish nga nëntë edicionet e Festivalit të Poezisë së Pabotueme, i cili është një aktivitet i krijuar dhe i organizuar nga EKO Mendje.

Në këtë përmbledhje gjenden poezitë më të mira të të gjitha edicioneve, të cilat do t`u dhurohen pjesëtarëve të edicionit të dhjetë, që pritet të mbahet së shpejti.

Publisher:Albas
Year:2017
Prepared by:Ermira Omari
Pages:132
ISBN:978-9928-02-920-1
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.