Rruga në të cilën rrallë shkohet

Scott Peck

1,060 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030002

  • Availability:1122

  • VAT is included in the price!

Authors:Scott Peck
Description:Libri “Rruga në të cilën rrallë shkohet” është shitur në 6 milion kopje vetëm në SHBA. Më pas, shumë shpejt ai është përkthyer në njëzet gjuhë të botës, duke shënuar një numër rekord përsa i përket librave psikologjikë.

“Më është bërë e qartë që ekziston një rrjet i tërë lexuesish, shumë më i madh se sa kam guxuar ndonjëherë ta mendoj; njerëz nga tërë rruzulli tokësor, të cilët shkojnë qetë dhe pa zhurmë drejt rrugës së ngritjes shpirtërore. Ata më falenderonin që iu kam zvogëluar ndjenjën e vetmisë. Dhe unë i falënderoj për shërbimin të njëjtë.”

Scott Peck

Publisher:Albas
Year:2015
Pages:312
ISBN:978-9928-02-624-8
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.

Related Products