Vera ime pa të dashur

Dagmar Hoßfeld

800 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030635

  • Availability:525

  • VAT is included in the price!

Authors:Dagmar Hoßfeld
Description:

SI MUND T’I MBIJETOSH NJË VERE TË NXEHTË... KUR I DASHURI ËSHTË SHUMË LARG?

1. Lëpi akullore me kaush!

2. Kalo kohë me shoqet më të ngushta!

3. Shko për not!

4. Siguro një punë cool!

5. Shmang djemtë tërheqës!

6. Mos u dashuro!!!

Pika NJË deri në KATËR nuk është problem.

Por si është puna me pikat PESË dhe GJASHTË?

Publisher:Albas
Year:2019
Translated by:Migena Xoxa
Pages:212
ISBN:978-9928-300-33-1
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.

Related Products