Tereza e Kalkutës

Carmen Gil

550 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030001

  • Availability:206

  • VAT is included in the price!

Authors:Carmen Gil
Description:Lindi në Shkup, por pjesën më të madhe të jetës së saj Nënë Tereza e Kalkutës e kaloi në Indi, duke u kujdesur për të varfrit dhe të sëmurët në këtë vend të mbipopulluar. Edhe pse me shtat të vogël, tek ajo grua u mishëruan vlerat më të larta që përfaqësojnë qenien njerëzore, si: bujaria, solidariteti, repsekti për besimin e tjetrit, gëzimi dhe shpresa; dhe këtyre u shtoi besimin e saj vetjak, të cilat i dhanë guximin dhe forcën nevojshme për të realizuar një nga veprat shoqërore më dinjitoze dhe të admirueshme të shek. XX. Kundër vullnetit të saj, më 1979 iu dha çmimi "Nobel" për paqen dhe në tetor 2003 u lumturua nga Shenjtëria e Tij, Papa Gjon Pali II.
Publisher:Albas
Year:2014
Translated by:Sofiana Filipi
Pages:64
ISBN:978-9928-02-442-8
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.

Related Products