Remi, pa familje

Hektor Malot

560 L

Publisher: Albas

Sasia:

  • Code:030544

  • Availability:398

  • VAT is included in the price!

Authors:Hektor Malot
Description:Remi, djaloshi të cilin e kishin gjetur të braktisur në një nga rrugët ku banonin të pasurit e Parisit, ishte rritur me shumë dashuri derisa ndodh diçka që e ndryshon krejtësisht jetën e tij.

Zoti Vitali vendos që ta marrë Remin në trupën e teatrore dhe së bashku enden nëpër Francë duke dhënë shfaqje. Djaloshi i vogël kalon shumë vështirësi, derisa më në fund fati e bashkon me familjen e tij të vërtetë.

Publisher:Albas
Year:2018
Prepared by:Sarah Rossi
Translated by:Lejbjana Hyseni
Pages:80
ISBN:978-9928-282-09-5
Tiranë:Shipping costs 200 Lekë, arrives in 24 hours.
Rrethe:Shipping costs 400 Lekë, arrives in 48 hours.
Balkans:Shipping costs 6 Euro, arrives in 3-5 Days.
Europe:Shipping costs 6 Euro, arrives in 6-8 Days.

Related Products