Daullja prej llamarine

Daullja prej llamarine

1,500 L

Oskar Macerati, zhvillimi mendor dhe shpirtëror i të cilit është i plotë që prej lindjes, në moshën ..

Katedralja Shën Mëria e Parisit

Katedralja Shën Mëria e Parisit

1,100 L

Viktor Hygo e ka shkruar këtë roman, kur shoqëria frënge e kohës ishte ende e shokuar dhe e traumati..

Lepur, vrapo

Lepur, vrapo

1,000 L

Vetëm njëzet e gjashtë vjeç, heroi kryesor i këtij romani, Herri “Lepur” Engstrëm është një burrë-fë..

Lepuri është i pasur

Lepuri është i pasur

1,950 L

Romani "Lepuri është i pasur" (1981) është fitues i çmimit Pulitzer (1982), i Çmimit Kombëtar të Lib..

Lepuri prehet

Lepuri prehet

2,100 L

Është viti 1989 dhe Herri “Lepur” Engstrëmi ka gjetur gjithçka, por jo prehjen. Ai është shtangur ng..

Një histori e Zotit

Një histori e Zotit

2,000 L

Ky libër është një “vështrim provokues” për Zotin në zemër të tri religjioneve të mëdha monoteiste, ..

Shenjtori, Sërfsti dhe Sipërmarrësja

Shenjtori, Sërfsti dhe Sipërmarrësja

1,000 L

Xhek Valentini është një ri vazhdimisht i dëshpëruar, i thyer shpirtërisht dhe i paqartë për jetën e..