Bijtë e gënjeshtrës

Bijtë e gënjeshtrës

1,000 L

Libri “Bijtë e gënjeshtrës” i Scott Peck është një libër që të tërheq që në faqen e parë, sepse ësht..

Rruga në të cilën rrallë shkohet

Rruga në të cilën rrallë shkohet

1,060 L

Libri “Rruga në të cilën rrallë shkohet” është shitur në 6 milion kopje vetëm në SHBA. Më pas, shumë..

Sekretet e mendjes

Sekretet e mendjes

500 L

Libri Sekretet e Mendjes merret me dy aspekte kryesore të rrugëtimit të qenies drejt niveleve më të ..

Femra të mençura, zgjedhje të gabuara

Femra të mençura, zgjedhje të gabuara

600 L

Si ta gjeni mashkullin e vërtetë dhe t’i shmangeni jo të vërtetit... Dy psikologët klinikë, dr. Kon..

Klubi 5 e mëngjesit

Klubi 5 e mëngjesit

1,100 L

Në këtë libër revolucionar, punë rigoroze 4-vjeçare e autorit, ju do të zbuloni zakonin e të ngritur..

Kush do të qajë kur të vdesësh?

Kush do të qajë kur të vdesësh?

800 L

Dua të “jem përdorur” mirë kur të vdes. Sepse sa më shumë punoj, aq më shumë jetoj. I gëzohem jetës..

Manifesti i heroit të përditshmërisë

Manifesti i heroit të përditshmërisë

1,200 L

Në faqet e këtij libri, absolutisht unik në llojin e vet, ju do të zbuloni:■ depërtime të brendshme ..

Mposhtja e djallit - Sekreti i lirisë dhe suksesit

Mposhtja e djallit - Sekreti i lirisë dhe suksesit

1,400 L

Në vitin 1938, pas publikimit të “Mendo dhe pasurohu”, librit më të shitur të të gjitha kohërave, Na..

Murgu që shiti ferrarin

Murgu që shiti ferrarin

900 L

MURGU QË SHITI FERRARIN është një tregim për avokatin e shkëlqyer Julian Mantëlli, të cilin mënyra ..

Përtej rrugës në të cilën rrallë shkohet

Përtej rrugës në të cilën rrallë shkohet

1,000 L

Pas suksesit të padiskutueshëm të librit të parë të Scott Peck-ut, Rruga në të cilën rrallë shkohet,..

Rregulla e 5-sekondëshit

Rregulla e 5-sekondëshit

1,200 L

Nëse jeni në kërkim të njeriut që do t’ju ndryshojë jetën, vështrohuni në pasqyrë.Në librin Rregulla..

Selfie: Uni i unit

Selfie: Uni i unit

1,250 L

Si u bëmë kaq të marrosur pas vetes dhe çfarë trajte po marrimNë këtë histori interesante psiko..

Shprehia e vetëbrohoritjes

Shprehia e vetëbrohoritjes

1,000 L

Në këtë libër, Mel ju mëson se si të filloni të tokni duart me njeriun më të rëndësishëm në jetën tu..

Shtrati martesor na ndan apo na bashkon?

Shtrati martesor na ndan apo na bashkon?

600 L

Ky libër me ndodhi të vërteta nga jeta në çift është ndërtuar mbi bazën e përvojave psikoterapike të..

Sundimi i ligjit

Sundimi i ligjit

1,300 L

“Sundimi i ligjit” është një term shumë i përdorur, pak i shqyrtuar. Ideja e sundimit të ligjit si t..

Tantra

Tantra

570 L

Për pjesën më të madhe të jetës seksi është një forcë shtytëse për çiftin, thuajse njëlloj si dëshir..