Bijtë e gënjeshtrës

Bijtë e gënjeshtrës

1,000 L

Libri “Bijtë e gënjeshtrës” i Scott Peck është një libër që të tërheq që në faqen e parë, sepse ësht..

Rruga në të cilën rrallë shkohet

Rruga në të cilën rrallë shkohet

1,060 L

Libri “Rruga në të cilën rrallë shkohet” është shitur në 6 milion kopje vetëm në SHBA. Më pas, shumë..

Sekretet e mendjes

Sekretet e mendjes

500 L

Libri Sekretet e Mendjes merret me dy aspekte kryesore të rrugëtimit të qenies drejt niveleve më të ..

100 lirikat

100 lirikat

800 L

..

Antitabu këshilla për miqtë

Antitabu këshilla për miqtë

900 L

Shaban Murati është “Mjeshtër i Madh” në diplomaci. Ai ka qenë diplomat karriere, studiues i marrëdh..

Apokalipsi i Kasandrës

Apokalipsi i Kasandrës

750 L

Monologu poetik dhe dramatik “Apokalipsi i Kasandrës”, me nëntitull dytësor “Lajm lindës”, që i prez..

Aromë kujtimesh

Aromë kujtimesh

800 L

Një roman biografik kushtuar gjyshes dhe stërgjyshes sime, që nuk i njoha kurrë, por vetëm përmes at..

Arti i poezisë

Arti i poezisë

1,000 L

Si i qasemi artit të poezisë? Ky libër është ngacmuar nga pyetje që ngrihen shpesh në auditorët tanë..

Ballkanizimi i Europës

Ballkanizimi i Europës

1,000 L

Ballkanizimi i Europës është jo vetëm një përshkrim i gjendjes në Europë, që lexohet me shumë ëndje,..

Bar Sahara

Bar Sahara

650 L

Në këtë përmbledhje me tregime të shkurtra, subjekti ndërtohet sipas impresionit të ndjesisë, jo duk..

Burgosja e poetit Ovidius

Burgosja e poetit Ovidius

800 L

Në romanin “Burgosja e poetit Ovidius” shkrimtari rumuno-shqiptar Liviu Lungu i referohet një fakti ..

Castigat

Castigat

900 L

Edhe pse me prejardhje nga shprehja latine Castigat ridendo mores, “i korrigjon zakonet duke q..

Dalia

Dalia

700 L

Ky roman mbështetet në një ngjarje të vërtetë. Është historia e dy grave që i përkasin një kohe tjet..

Darka

Darka

800 L

Duket thjesht një darkë e zakonshme e dy çifteve prindërish të nderuar në një restorant luksoz. Por ..

Dashnori i zonjës Çetërli

Dashnori i zonjës Çetërli

1,600 L

Konstanca Çetërli e gjen veten të bllokuar në një martesë të paplotësuar me një aristokrat të pasur,..

Dhelprat e shkretëtirës

Dhelprat e shkretëtirës

1,100 L

Dy dhelpra dhe një sekret. I takon Morisit që ta zbulojë. Në moshën 11-vjeçare sapo është shpërngulu..

Dita e shtatë

Dita e shtatë

1,000 L

“Dita e shtatë” - një udhëtim në ferrin e kohëve moderne, ku na udhëheq Yang Fei, heroi kryesor i ro..

Dritëhijet - Fatet
New

Dritëhijet - Fatet

1,000 L

Ky vëllim i titulluar “Fatet” është vëllim i parë i serisë “Dritëhije”. Ngjarjet në këtë libër zhvil..

Ëndrra e Walacek-ut

Ëndrra e Walacek-ut

800 L

Piktori i famshëm zvicerano- gjerman, Paul Klee, veprën e tij Alphabet I (1938), e pikturoi mbi faqe..

Epitaf

Epitaf

800 L

..