Rrëfim për plakun e mirë dhe vajzën e bukur
Produkt i ri

Rrëfim për plakun e mirë dhe vajzën e bukur

600 L

Ngjarjet zhvillohen në Trieste gjatë Luftës së Parë Botërore. Një plak i ve udhëton me një tramvaj q..

Rregulla e 5-sekondëshit

Rregulla e 5-sekondëshit

1,200 L

Nëse jeni në kërkim të njeriut që do t’ju ndryshojë jetën, vështrohuni në pasqyrë.Në librin Rregulla..

Rumi i ndaluar

Rumi i ndaluar

950 L

Pas takimeve të panumërta dhe jetëdhënëse me Shemsiun e Tabrizit, Rumi, ky mistik i madh i shekullit..

SAPFÓ

SAPFÓ

1,000 L

Përse Sapfó, theksuar më o dhe me një “p” në mes, dhe jo Sáfo, me theks më a, siç e dëgjojmë zakonis..

Selfie: Uni i unit

Selfie: Uni i unit

1,250 L

Si u bëmë kaq të marrosur pas vetes dhe çfarë trajte po marrimNë këtë histori interesante psiko..

Shenjtori, Sërfsti dhe Sipërmarrësja

Shenjtori, Sërfsti dhe Sipërmarrësja

1,000 L

Xhek Valentini është një ri vazhdimisht i dëshpëruar, i thyer shpirtërisht dhe i paqartë për jetën e..

Shprehia e vetëbrohoritjes

Shprehia e vetëbrohoritjes

1,000 L

Në këtë libër, Mel ju mëson se si të filloni të tokni duart me njeriun më të rëndësishëm në jetën tu..

Shpresa më e madhe

Shpresa më e madhe

850 L

I shkruar nga zonjushë Kafka apo Kafka grua e letërsisë gjermane, siç është quajtur nga kritika Ilse..

Shtatë të çmendurit

Shtatë të çmendurit

1,100 L

Shtatë të çmendurit është vlerësuar unanimisht prej kritikës si kryevepra e Roberto Arlt-it. Në të, ..

Shtërgjet

Shtërgjet

900 L

Shtërgjet përbëhet nga një mozaik karakteresh që janë në lëvizje të pandërprerë. Duket se bota moder..

Shtetndërtimi hibrid

Shtetndërtimi hibrid

1,200 L

..

Shtojzovalle në murlan

Shtojzovalle në murlan

500 L

“Shtojzovalle në murrlan” është një himn për Krujën, për traditat dhe kulturën e saj, për krutanët e..

Shtrati martesor na ndan apo na bashkon?

Shtrati martesor na ndan apo na bashkon?

600 L

Ky libër me ndodhi të vërteta nga jeta në çift është ndërtuar mbi bazën e përvojave psikoterapike të..

Simfonia pastorale

Simfonia pastorale

800 L

Duke menduar se Zoti e ka thirrur të kujdeset për Gertrudën, vajzën e re të verbër e pa njeri, një p..

Sojliu mendjemprehtë, Don Kishoti i Mançës (Vëllimi I)

Sojliu mendjemprehtë, Don Kishoti i Mançës (Vëllimi I)

1,000 L

Shumë pak mund të ketë ngelur pa thënë për Don Kishotin. Në këtë kulm të letërsisë universale, në ro..

Sojliu mendjemprehtë, Don Kishoti i Mançës (Vëllimi II)

Sojliu mendjemprehtë, Don Kishoti i Mançës (Vëllimi II)

1,300 L

Sojliu mendjemprehtë, Don Kishoti i Mançës është në mënyrë të padiskutueshme pjesë e kanonit letrar ..

Spirit (Frymë)

Spirit (Frymë)

1,550 L

Pas shumë veprash të mira që Eliseu la pas, një ditë të zymtë, që kulmonte me Luftën e Ftohtë dhe vr..

Sundimi i ligjit

Sundimi i ligjit

1,300 L

“Sundimi i ligjit” është një term shumë i përdorur, pak i shqyrtuar. Ideja e sundimit të ligjit si t..

Tantra

Tantra

570 L

Për pjesën më të madhe të jetës seksi është një forcë shtytëse për çiftin, thuajse njëlloj si dëshir..

Të mjaftueshmëve me gjëra të vogla

Të mjaftueshmëve me gjëra të vogla

600 L

Prandaj kam dashur që poezia ime mu në zemër të atdheut të jetë si një plagë e vjetër që hera-herës ..