SAPFÓ

SAPFÓ

1,000 L

Përse Sapfó, theksuar më o dhe me një “p” në mes, dhe jo Sáfo, me theks më a, siç e dëgjojmë zakonis..

Selfie: Uni i unit

Selfie: Uni i unit

1,250 L

Si u bëmë kaq të marrosur pas vetes dhe çfarë trajte po marrimNë këtë histori interesante psiko..

Shenjtori, Sërfsti dhe Sipërmarrësja

Shenjtori, Sërfsti dhe Sipërmarrësja

1,000 L

Xhek Valentini është një ri vazhdimisht i dëshpëruar, i thyer shpirtërisht dhe i paqartë për jetën e..

Shprehia e vetëbrohoritjes

Shprehia e vetëbrohoritjes

1,000 L

Në këtë libër, Mel ju mëson se si të filloni të tokni duart me njeriun më të rëndësishëm në jetën tu..

Shpresa më e madhe

Shpresa më e madhe

850 L

I shkruar nga zonjushë Kafka apo Kafka grua e letërsisë gjermane, siç është quajtur nga kritika Ilse..

Shtatë të çmendurit

Shtatë të çmendurit

1,100 L

Shtatë të çmendurit është vlerësuar unanimisht prej kritikës si kryevepra e Roberto Arlt-it. Në të, ..

Shtërgjet

Shtërgjet

900 L

Shtërgjet përbëhet nga një mozaik karakteresh që janë në lëvizje të pandërprerë. Duket se bota moder..

Shtojzovalle në murlan

Shtojzovalle në murlan

500 L

“Shtojzovalle në murrlan” është një himn për Krujën, për traditat dhe kulturën e saj, për krutanët e..

Shtrati martesor na ndan apo na bashkon?

Shtrati martesor na ndan apo na bashkon?

600 L

Ky libër me ndodhi të vërteta nga jeta në çift është ndërtuar mbi bazën e përvojave psikoterapike të..

Simfonia pastorale

Simfonia pastorale

800 L

Duke menduar se Zoti e ka thirrur të kujdeset për Gertrudën, vajzën e re të verbër e pa njeri, një p..

Sojliu mendjemprehtë, Don Kishoti i Mançës

Sojliu mendjemprehtë, Don Kishoti i Mançës

1,000 L

Shumë pak mund të ketë ngelur pa thënë për Don Kishotin. Në këtë kulm të letërsisë universale, në ro..

Tantra

Tantra

570 L

Për pjesën më të madhe të jetës seksi është një forcë shtytëse për çiftin, thuajse njëlloj si dëshir..

Të mjaftueshmëve me gjëra të vogla

Të mjaftueshmëve me gjëra të vogla

600 L

Prandaj kam dashur që poezia ime mu në zemër të atdheut të jetë si një plagë e vjetër që hera-herës ..

Të vdesësh nën diell

Të vdesësh nën diell

700 L

“Të vdesësh nën diell” është përmbledhja e parë me tregime nga autori premtues, Ervin Nezha, i cili ..

Teposhte

Teposhte

800 L

Vëllimi me tregime Teposhte është vepra e parë e nobelistes Herta Müller. Këto tregime janë kryesish..

Tjetri / shqiptar

Tjetri / shqiptar

750 L

Çka do të ndodhte, çka do të shihnim, çka do të ishim po ta shihnim njëri-tjetrin me sy të hapur. Me..

Trafikanti

Trafikanti

800 L

Një romancë thriller që të tërheq që në rreshtat e parë dhe të mban mbërthyer deri në fund. Dy perso..

Tregimet e civilizimit

Tregimet e civilizimit

650 L

“Tregimet e civilizimit” të Mimoza Ahmetit janë proza të shkurtra poetike, por jo në konceptin e tyr..

Udha për te fari

Udha për te fari

1,000 L

Një roman i krijuar për të vëzhguar dhe përshkruar me imtësi shpirtin njerëzor, të gjitha ato grimca..

Uni i tij i ndaluar

Uni i tij i ndaluar

1,000 L

Është viti 1972 dhe Çeja, një djalosh shtatë vjeç, jeton me gjyshen në një zonë të izoluar të Nju-Jo..