Dhelprat e shkretëtirës

Dhelprat e shkretëtirës

1,100 L

Dy dhelpra dhe një sekret. I takon Morisit që ta zbulojë. Në moshën 11-vjeçare sapo është shpërngulu..

Dita e shtatë

Dita e shtatë

1,000 L

“Dita e shtatë” - një udhëtim në ferrin e kohëve moderne, ku na udhëheq Yang Fei, heroi kryesor i ro..

Dormanci - ditari intim i pandemisë
Produkt i ri

Dormanci - ditari intim i pandemisë

1,000 L

Mimoza Ahmeti, fituese e çmimit të parë (Palma e Artë) të Festivalit të Poezisë, San Remo 1998, orga..

Dritëhijet - Fatet

Dritëhijet - Fatet

1,000 L

Ky vëllim i titulluar “Fatet” është vëllim i parë i serisë “Dritëhije”. Ngjarjet në këtë libër zhvil..

Ëndrra e Walacek-ut

Ëndrra e Walacek-ut

800 L

Piktori i famshëm zvicerano- gjerman, Paul Klee, veprën e tij Alphabet I (1938), e pikturoi mbi faqe..

Epitaf

Epitaf

800 L

..

Erërat që trazojnë mjegullën

Erërat që trazojnë mjegullën

700 L

Në mesjetën e mesme arbërore, kur kufijtë gjeografikë lëvizin si me dorë dhe ngjarjet politike janë ..

Eros

Eros

1,100 L

..

Estetika e romantizmit

Estetika e romantizmit

1,000 L

Romantizmi ka qenë një revolucion në ndjeshmëri dhe në shije, që përqafoi dhe shndërroi në mënyrë të..

Faqja e fundit

Faqja e fundit

800 L

Melsi, gazetar dhe shkrimtar shqiptar që jeton në Greqi prej njëzet vjetësh, kthehet me ngut në vend..

Fëmijëri e thinjur

Fëmijëri e thinjur

800 L

Gjithë rrëmuja që më kishte dyndur trurin, sikur ma kishte larguar edhe Elbën. Çdo ditë e më shumë m..

Femra të mençura, zgjedhje të gabuara

Femra të mençura, zgjedhje të gabuara

600 L

Si ta gjeni mashkullin e vërtetë dhe t’i shmangeni jo të vërtetit... Dy psikologët klinikë, dr. Kon..

Ferri - Komedia Hyjnore

Ferri - Komedia Hyjnore

800 L

..

Fizika e trishtimit

Fizika e trishtimit

1,200 L

Duke përdorur mitin e Minotaurit si vorbullën e të gjithë veprës, e cila mund të quhet edhe roman, a..

Grimca

Grimca

500 L

Në librin Grimcat do të lexoni përralla dhe poezi.PërrallatPërralla tërheqëse, që të mbajnë pa frymë..

Gruaja që vinte nga mjegulla

Gruaja që vinte nga mjegulla

700 L

Për shkrimin e këtij romani, autori është mbështetur në një ngjarje të vërtetë. Është historia e një..

Guximi që u duhet lumenjve

Guximi që u duhet lumenjve

800 L

Manushja është betuar të bëhet burrneshë. Që nga dita kur i presin shkurt flokët e artë, që ia djegi..

Heshtja

Heshtja

700 L

Është e diela e finales së Kampionatit të Futbollit Amerikan, Super Bowl 2022. Pesë njerëz, darkë, n..

Histori e Skënderbeut

Histori e Skënderbeut

1,200 L

..

Hoteli përbri kishës

Hoteli përbri kishës

700 L

“Hoteli përbri kishës”, është pasqyrë e kohës që e lindi, shëmbëlltyrë e një tranzicioni të trazuar,..