Koni shkon me pushime

Koni shkon me pushime

350 L

Koni bashkë me familjen shkojnë me pushime në Detin e Veriut. Ajo mezi pret të luajë me valët e deti..

Koni shkon në floktore

Koni shkon në floktore

350 L

Koni luan “floktoresh”. Por bigudinat me lapsa dhe çamçakëz kanë ngecur keq tek flokët. Këtë punë e ..

Koni shkon në kopshtin zoologjik

Koni shkon në kopshtin zoologjik

350 L

Koni shkon në ekskurison me shkollën. Ata shkojnë te kopshti zoologjik! Atje ka shumë gjëra për të p..

Koni udhëton nëpër detin Mesdhe

Koni udhëton nëpër detin Mesdhe

470 L

Koni udhëton me prindërit dhe Jakobin për në Greqi. Më në fund, pushime! Në ishullin e Kretës, çdo g..

Koni, Ana dhe festa e çmendur e shkollës

Koni, Ana dhe festa e çmendur e shkollës

650 L

Në shkollën e Konit, nxënësit i kanë zënë ethet e festës që do të zhvillohet shumë shpejt dhe të gji..

Koni, Billi dhe banda e vajzave

Koni, Billi dhe banda e vajzave

650 L

Koni duhet t’i dalë në krahë Billit. Tanja, një nxënëse e klasës paralele, keqtrajton shokët e saj t..

Koni, Filipi dhe puthja në dëborë

Koni, Filipi dhe puthja në dëborë

650 L

Filipi i ka dhuruar Konit një kalendar për Krishtlindje. Kur nga dritareza e vogël që ndodhej mbi të..

Koni, Filipi dhe supervajza

Koni, Filipi dhe supervajza

650 L

Koni përhumbet në sytë e kafenjtë të Filipit kur e shesh. Fluturat në stomak nuk po i ikin. Përkundr..

Koni, Pauli dhe problemet me shoqërinë

Koni, Pauli dhe problemet me shoqërinë

650 L

Shkollat 9-vjeçare po stërviten për Lojërat Rinore Mbarëkombëtare. Koni është pjesëtare e skuadrës s..

Kopshti (Koha e banjës)

Kopshti (Koha e banjës)

1,080 L

Koha e banjës / Luaj me kubin6 pjesë pazëlli për kopshtin. Krijo kubin ose shkëput pjesët dhe vendos..

Kopshti sekret

Kopshti sekret

1,100 L

..

Kopshti sekret (për të vegjël)

Kopshti sekret (për të vegjël)

560 L

Meri është një vajzë e llastuar që jeton në Indi. Por fatkeqësia e godet, dhe një sëmundje u merr je..

Kristofor Kolombi

Kristofor Kolombi

550 L

Edhe pse nuk dihet me siguri, ka shumë mundësi që Kristofor Kolombi të ketë lindur në Gjenevë të Ita..

Kroni dhe pulëbardhat

Kroni dhe pulëbardhat

450 L

Udhëtimi i Kronit nis në barkun e mamit, ku ai përjeton ndjesitë e para, njeh zërat e prindërve dhe ..

Ku është lodra?

Ku është lodra?

880 L

Ku ndodhet lodra me të cilën po luan fëmija? Ndihmojini të vegjlit ta gjejnë, duke hapur “dritarezat..

Ku është ushqimi?

Ku është ushqimi?

880 L

Çfarë hanë fëmijët dhe kafshët? Ndihmojini të vegjlit t’u përgjigjen pyetjeve, duke hapur “dritareza..

Kujtoj qenin tim

Kujtoj qenin tim

550 L

Ne lindim, jetojmë dhe pastaj vdesim. E njëjta gjë ndodh edhe me kafshët shtëpiake. Libri “Kujtoj qe..

Kur mami dhe babi harruan të ishin miq

Kur mami dhe babi harruan të ishin miq

550 L

Prindërit e mi dikur ishin shumë miq dhe unë ndihesha e lumtur. Ne çdo gjë e bënim së bashku. Më pas..

Kur të zënë me presh në dorë!

Kur të zënë me presh në dorë!

420 L

“Kush vjedh një gjilpërë, vjedh një ka të tërë”… Lola e di mirë këtë. Gjyshi ia ka përsëritur 100 he..

Kush tepër lakmon…

Kush tepër lakmon…

420 L

Kush tepër lakmon, a thua më shunë gëzon? As që bëhet fjalë! Kush shumë lakmon, mbetet me gisht në g..