Izadora Mun ka ditëlindjen

Izadora Mun ka ditëlindjen

650 L

Mami i saj është zanë, ndërsa babi i saj është vampir. Vetë ajo është pak nga të dy. Izadora adhuron..

Izadora Mun shkon në balet

Izadora Mun shkon në balet

650 L

Mami i saj është zanë, ndërsa babi i saj është vampir. Vetë ajo është pak nga të dy. Izadorës i pëlq..

Izadora Mun shkon në shkollë

Izadora Mun shkon në shkollë

650 L

Mami i saj është zanë, ndërsa babi i saj është vampir. Vetë ajo është pak nga të dy. Izadora adhuron..

Izadora Mun shkon për kamping

Izadora Mun shkon për kamping

650 L

Mami i saj është zanë, ndërsa babi i saj është vampir. Vetë ajo është pak nga të dy. Pra, kur të gji..

Ja familja ime!

Ja familja ime!

800 L

Familja nuk është një tablo e përsosur, por as siç mund të mendojë dikush, një vend inatesh e tensio..

Jasemini në vendin e gënjeshtarëve

Jasemini në vendin e gënjeshtarëve

770 L

Në një vend, ku, sipas urdhrit të sovranit, gjithçka funksionon në të kundërt dhe është e ndaluar të..

Jeta e një qeni

Jeta e një qeni

800 L

Qeni! Aspak i bukur, por me një dëshirë të fortë për të jetuar! Ç’kërkon, vallë, ky qenush? Një pron..

Jeta ime, dashuria dhe gjithçka tjetër

Jeta ime, dashuria dhe gjithçka tjetër

800 L

Ndihem si gjithmonë. Aspak ndryshe. Por, nuk mund të jetë kështu. Diçka duhet të jetë ndryshe! Sido ..

Jetoj shëndetshëm

Jetoj shëndetshëm

550 L

Ky libër me vjersha të vogla e të thjeshta, të ilustruara me figura interesante, i mëson fëmijët se ..

Joni, Kaltra dhe shtëpiza prej akulloreje

Joni, Kaltra dhe shtëpiza prej akulloreje

450 L

Joni dhe Kaltra dëshironin shumë të shkonin te gjyshi në fshat. Atje kalonin pushimet më të bukura. ..

Kacimicrri rreth globit

Kacimicrri rreth globit

800 L

Personazhi aq i njohur i përrallave shqiptare, Kacimicrri, niset në një udhëtim të gjatë rreth globi..

Kafshët

Kafshët

550 L

Kafshët janë të pranishme në jetën e fëmijëve. Ato gjenden në kukullat e tyre prej pelushi, si dhe n..

Kafshët e mia

Kafshët e mia

880 L

Në faqet e këtij libri fëmijët do të takojnë kafshët e mrekullueshme që flasin dhe që kanë dëshirë t..

Kalamajtë e pallatit tim 1

Kalamajtë e pallatit tim 1

800 L

Një copëz letër, mbetur “e burgosur” në zarf, mban një sekret që shpaloset në faqet e fundit të këti..

Kalamajtë e pallatit tim 2

Kalamajtë e pallatit tim 2

750 L

Në faqet e këtij romani do të njiheni me lojërat, shqetësimet dhe gëzimet e bashkëmoshatarëve të një..

Kalendari i ëndërrave të mollës

Kalendari i ëndërrave të mollës

400 L

..

Kampi magjik i përrallave 1

Kampi magjik i përrallave 1

800 L

Që kur Maria mësoi për dhuntitë dhe talentin që zotëronte, jeta e saj u bë e magjishme. Ajo tani po ..

Kampi magjik i përrallave 2

Kampi magjik i përrallave 2

850 L

Që kur Maria mësoi për dhuntitë dhe talentin që zotëronte, jeta e saj u bë e magjishme. Ajo tani po ..

Kapelëkuqja Diellzë

Kapelëkuqja Diellzë

800 L

Dikur na ishte një vogëlushe Enni...tani na është një Kapelëkuqe Diellzë. Dikur shkonte në kopsht.....

Klara luan balerinash

Klara luan balerinash

670 L

Vogëlushja Klara ka shumë dëshirë të kërcejë dhe me kostumin e baletit ngjan si një balerinë e vërte..