Bota e bebes - Trupi

Bota e bebes - Trupi

580 L

Ky libër, i ilustruar me bebe që tregojnë me gisht pjesët e tyre të trupit, i mëson fëmijët të njohi..

Bota rreth nesh

Bota rreth nesh

1,400 L

Libri “Bota rreth nesh” i njeh fëmijët me gjithçka që ndodhet në Tokë: qytetin e zhurmshëm dhe fermë..

Brakiozauri

Brakiozauri

550 L

Libri “Brakiozauri – dinozauri më i gjatë” i serisë “Dinozaurët” flet për këtë lloj dinozauri katërk..

Bubi gjumash

Bubi gjumash

1,080 L

Duke vendosur dorën në gojën e bubit gjumash, i cili vetëm do të flejë gjumë, fëmijët argëtohen me h..

Çarli Çaplin

Çarli Çaplin

550 L

I lindur në Londër (Mbretëria e Bashkuar), Çarli Çaplin është një nga figurat kryesore të historisë ..

Çfarë muzike!

Çfarë muzike!

1,100 L

Të guximshëm, rebelë, revolucionarë: “Çfarë muzike”! Në të pasqyrohen të gjithë grupet legjendare të..

Çfarë tmerri!

Çfarë tmerri!

420 L

Tomi ka një detyrë të veçantë: ai duhet të kujdeset për Lolën dhe Zhaden, vajzën e vogël të kushërir..

Ç`po ndodh me mua? 101 pyetje dhe përgjigje

Ç`po ndodh me mua? 101 pyetje dhe përgjigje

1,000 L

Adoleshenca është nje periudhë mbushur plot me ndryshime dhe emocione të reja.Ky libër të ndihmon të..

Dashuria është e bukur

Dashuria është e bukur

420 L

Lola është shumë e gëzuar: ajo do të shkojë në një dasmë. Por, më e bukura ... ajo do të jetë shoqër..

Dielli, Hëna dhe yjet

Dielli, Hëna dhe yjet

800 L

• Pse ekzistojnë dita dhe nata?• Çfarë është planeti?• Si shkojnë astronautët në hapësirë?..

Dita ime e parë e shkollës

Dita ime e parë e shkollës

550 L

Fillimi i vitit të ri shkollor është një etapë që mund të shqetësojë shumë fëmijë, vajza e djem, veç..

Djemtë e rrugës Pal

Djemtë e rrugës Pal

750 L

..

Dora d'Istria

Dora d'Istria

550 L

Dora d`Istria me emrin e vërtetë Elena Gjika, lindi në Rumani në vitin 1828 dhe vdiq në Firence në v..

Duke pritur supënovën

Duke pritur supënovën

700 L

Një supernovë mund të ndodhë së shpejti! Kështu parashikojnë astronomët. Një yll i ri do të shfaqet ..

E bukura dhe bisha

E bukura dhe bisha

600 L

..

Edhe mami punon!

Edhe mami punon!

550 L

Të gjitha mamatë punojnë. Sido të jetë rasti, edhe nëse një mama zgjedh të punojë për shkak të probl..

Eksploruesi i rrezeve X

Eksploruesi i rrezeve X

950 L

A do të shohësh se si luftonin dinozaurët me njëri-tjetrin? A do të shohësh gatopardin të vrapojë, k..

Ema e ka mendjen veç të hajë

Ema e ka mendjen veç të hajë

420 L

Jo, Ema nuk është si balenë, siç tallen djemtë në pishinë! Madje Lolës ajo i duket si princeshë. Edh..

Enciklopedia ime (10-14 vjeç)

Enciklopedia ime (10-14 vjeç)

3,300 L

Këtu gjeni të mbledhura së bashku temat kryesore të dijes, për të kuptuar gjithçka për botën rreth n..

Enciklopedia ime (6-10 vjeç)

Enciklopedia ime (6-10 vjeç)

2,500 L

Këtu gjen të mbledhura së bashku temat kryesore të dijes, për të kuptuar gjithçka për botën rreth ne..