Baby Montessori - Më ndiq

Baby Montessori - Më ndiq

550 L

Shfletoni së bashku faqet e këtij libri të frymëzuar nga metoda e Maria Montessori-t. Fëmija juaj mu..

Baby Montessori - Në shtëpi

Baby Montessori - Në shtëpi

550 L

Ndiqni mësimet e Maria Montessori-t në këtë libër argëtues! Fëmijët mund të vëzhgojnë imazhet bardhe..

Balabiluja

Balabiluja

420 L

“A jua kam treguar historinë e Balabilusë?” – pyeti Namani, peshkatari i vjetër, Lalën dhe fëmijët e..

Bebja… jo ndonjë gjë e madhe

Bebja… jo ndonjë gjë e madhe

420 L

Lola ishte shumë e gëzuar që po përgatiste festën e ditëlindjes së mamit. Vetëm se Romana, motra e v..

Bebushi erdhi në shtëpi

Bebushi erdhi në shtëpi

550 L

Lindja e një fëmije mbetet një ngjarje e madhe për çdo familje. Ky libër përshkruan etapat e para dh..

Bëmat e Estes dhe Kokosë: Ne të tre

Bëmat e Estes dhe Kokosë: Ne të tre

600 L

Janë tri fëmijë të një familjeje të lumtur që jetojnë mes paqes, haresë dhe dashurisë, ditët e rritj..

Bëmat e Estes dhe Kokosë: Një vit më shumë

Bëmat e Estes dhe Kokosë: Një vit më shumë

500 L

Sapo ka dalë në treg libri i parë me tregime i serisë "Bëmat e Estes dhe Kokosë", një vit më shumë, ..

Bëmat e Lizës

Bëmat e Lizës

900 L

Seria e klasikëve për fëmijë vjen e re dhe e freskët, përmes titujve, si Princi i vogël, Piter Pani,..

Beni dhe Ana

Beni dhe Ana

500 L

"Beni dhe Ana" është një roman për fëmijë mjaft i këndshëm. Aty flitet për dashurinë fëmijërore mes ..

Bethoven

Bethoven

550 L

Ludvig van Bethoven është një nga kompozitorët klasikë më të mëdhenj të të gjitha kohërave. Lindi në..

Bimët

Bimët

550 L

Bimët janë pjesë e jetës së fëmijëve. Ato gjenden në ballkonin e shtëpisë, në parkun ku luajnë, në u..

Blloku argëtues i kopshtit “Mëso dhe argëtohu”

Blloku argëtues i kopshtit “Mëso dhe argëtohu”

450 L

Për fëmijë mbi tre vjeç vjen blloku argëtues i kopshtit “Mëso dhe argëtohu”. Ky bllok përmban ushtri..

Blloku argëtues i kopshtit “Numëro dhe shkruaj”

Blloku argëtues i kopshtit “Numëro dhe shkruaj”

450 L

Seria për fëmijë “Mëso dhe luaj” përmban 3 blloqe argëtuese për fëmijë 3-5 vjeç dhe 3 libra për par..

Blloku argëtues i kopshtit “Shkronjat dhe numrat”

Blloku argëtues i kopshtit “Shkronjat dhe numrat”

450 L

Seria për fëmijë “Mëso dhe luaj” përmban 3 blloqe argëtuese për fëmijë 3-5 vjeç dhe 3 libra për par..

Blloku HOP-HOP

Blloku HOP-HOP

600 L

Dosja HOP-HOP “Faqet argëtuese” është hartuar sipas programit të Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës ..

Bota e bebes - Frutat

Bota e bebes - Frutat

580 L

Frutat janë aq të dashura dhe të ushqyeshme për bebet. Ky libër i njeh ato me disa nga frutat që p..

Bota e bebes - Lëvizja

Bota e bebes - Lëvizja

580 L

Ky libër i njeh fëmijët me gjërat që lëvizin në natyrë dhe mjedisin përreth. Ata mësojnë se kafshët ..

Bota e bebes - Lodrat

Bota e bebes - Lodrat

580 L

Ky libër, përmes ilustrimeve të këndshme, argëtuese dhe didaktike, i njeh të vegjlit me lodra të ndr..

Bota e bebes - Natyra

Bota e bebes - Natyra

580 L

Ky libër i njeh bebet me natyrën dhe dukuritë e saj: qiellin, hënën e yjet, shiun, erën dhe ylberi..

Bota e bebes - Ngjyrat

Bota e bebes - Ngjyrat

580 L

Ky libër shumë natyrshëm i njeh fëmijët me disa kafshë, fruta ose sende të dashura për ta, si dhe ..