Arkitekt Sinani

Arkitekt Sinani

600 L

Më quajnë Sinan, Arkitekt Sinani. Kam lindur më 29 maj, kurse vitlindja, për shkak të ndryshimit të ..

Atë ditë kur humba dhe më gjetën

Atë ditë kur humba dhe më gjetën

550 L

Të humbësh në një vend publik, ku të duket e pamundur që mami dhe babi të të gjejnë, është e frikshm..

Aurora dhe fustani shumëngjyrësh

Aurora dhe fustani shumëngjyrësh

450 L

Në librin e dytë të serisë “Ariu i Bardhë i Ëndrrave”, do të gjeni dashurinë dhe pasionin e një vajz..

Aventurat e Dinpakut dhe të shokëve të tij

Aventurat e Dinpakut dhe të shokëve të tij

1,000 L

..

Aventurat e Hakëlberi Finit (për të vegjël)

Aventurat e Hakëlberi Finit (për të vegjël)

560 L

Të gjithë fëmijët që e njohin të famshmin Tom Sojeri, në botimin më të ri të klasikëve për të vegjël..

Aventurat e Hakëlberri Finit

Aventurat e Hakëlberri Finit

1,100 L

..

Aventurat e Lusit në kuzhinë

Aventurat e Lusit në kuzhinë

1,200 L

Libri “Aventurat e Lusit në kuzhinë” sjell disa receta të thjeshta për fëmijë, që përgatiten vetëm m..

Aventurat e Pinokut

Aventurat e Pinokut

800 L

“Aventurat e Pinokut” është një prej klasikëve më të njohur në letërsinë mbarëbotërore, shkruar prej..

Aventurat e Tobit

Aventurat e Tobit

380 L

“Aventurat e Tobit” është i përshtatshëm për fëmijët e moshës 5-8 vjeç. Në këtë libër fëmijët do të:..

Aventurat e Tom Sojerit

Aventurat e Tom Sojerit

950 L

Shumica e aventurave që rrëfehen në këtë libër kanë ndodhur vërtet; nja dy i kam jetuar vetë, të tje..

Aventurat e Tom Sojerit (për të vegjël)

Aventurat e Tom Sojerit (për të vegjël)

600 L

Djaloshi çapkën, Tom Sojer dhe miku i tij Hak Fin rikthehen me aventurat e tyre në brigjet e Misisip..

Aventurat tona të verës - Pushimet magjike 1

Aventurat tona të verës - Pushimet magjike 1

350 L

“Aventurat magjike” është një seri librash për pushimet verore për fëmijë nga klasa I deri në klasën..

Aventurat tona të verës - Pushimet magjike 2

Aventurat tona të verës - Pushimet magjike 2

350 L

“Aventurat magjike” është një seri librash për pushimet verore për fëmijë nga klasa I deri në klasën..

Aventurat tona të verës - Pushimet magjike 3

Aventurat tona të verës - Pushimet magjike 3

350 L

“Aventurat magjike” është një seri librash për pushimet verore për fëmijë nga klasa I deri në klasën..

Aventurat tona të verës - Pushimet magjike 4

Aventurat tona të verës - Pushimet magjike 4

350 L

“Aventurat magjike” është një seri librash për pushimet verore për fëmijë nga klasa I deri në klasën..

Avioni i Gastonit

Avioni i Gastonit

670 L

Gastonit të vogël i pëlqen shumë të pilotojë. Me avionin e tij ai ngjitet mbi re dhe formon figura n..

Babi do të martohet

Babi do të martohet

550 L

Fëmijët me prindër të divorcuar ndonjëherë çorientohen dhe shqetësohen, veçanërisht kur njëri nga pr..

Babi im është vetëm imi

Babi im është vetëm imi

420 L

Lola ndihet si në qiellin e shtatë. Mezi pret të shkojë me pushime, sepse do t’i kalojë ato me babin..

Baby Montessori - Kafshët

Baby Montessori - Kafshët

550 L

Sa shumë kafshë për të njohur! Zbulojini së bashku, teksa shfletoni faqet e këtij libri të frymëzuar..

Baby Montessori - Kopshti

Baby Montessori - Kopshti

550 L

Sa shumë gjëra për të parë në kopsht! Zbulojini së bashku, teksa shfletoni faqet e këtij libri të fr..