Stralisku

Stralisku

550 L

“Stralisku”, një prej romaneve më të rëndësishme të autorit italian Roberto Piumini, rrëfen miqësinë..

Tefta Tashko Koço

Tefta Tashko Koço

550 L

Tefta Tashko Koço (1910 - 1937), kjo bijë e një familjeje atdhetare, ishte ndër të parat soprano shq..

Tomas Edison

Tomas Edison

550 L

“Kur isha sa ju adhuroja të shihja si funksiononte makineria me avull dhe të mësoja sa më shumë për ..

Tuli Turtuli

Tuli Turtuli

700 L

ZGAVRADORI nuk është një pyll i zakonshëm. Aty jetojnë kafshë që ta rrëmbejnë zemrën dhe të bëjnë t'..

Udhëtim drejt planetit "Arbër"

Udhëtim drejt planetit "Arbër"

600 L

Mjaftoi lajmi që një planet në kozmos mori zyrtarisht emrin Arbër, që fantazia e një grupi të vogël ..

Unë jam Akikoja

Unë jam Akikoja

600 L

Akikoja është një vajzë që nuk i pëlqen kufijtë dhe e do shumë babanë. Ajo e sheh botën pak më ndry..

Xhon Lenon

Xhon Lenon

550 L

I lindur në Liverpul (Mbretëria e Bashkuar), ndonëse jetoi pak vjet, vetëm dyzet, Xhon Lenon revoluc..

Zemër

Zemër

950 L

Gumëzhitja e fëmijëve në ditën e parë të shkollës e gjer në të fundit, përzierja e kësaj zhurme me a..